tisdag 31 augusti 2010

Ellen har somnat i soffan här brevid mig. Tror att magdropparna som hon får nu har börjat hjälpa, hoppas att det är de iallafall. Hon är ganska mycket lugnare på dagarna nu. Lugn på nätterna har hon varit hela tiden och det får man ju vara väldigt tacksam för. Hon äter vid 23.30 sen vid 03 och frukost vid 06. Det har hänt ett par gånger att hon sovit från 21-04 med det är lätträknade tillfälle.
Casper har slutat med blöja nu både på dagarna och nätterna. Var lite undrande över hur det skulle gå med nätterna, tänkte att der kommer ju aldrig att gå men jodå han kommer ner vid 6 tiden och säger att han ska kissa och det har hittills varit torrt i sängen. Det händer ju fortfarande olyckor på dagarna då och då men oftast är det vårt eget fel för det är vi som glömt att ta honom på toa. Men oftare och oftare kommer han själv och säger till att han behöver gå.
Ibland går han tom själv, rätt vad det är hör man att han är ute i badrummet och donar och går vi ut dit blir vi utkörda för då har han bestämt sig att klara det själv. Inte mig emot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar