söndag 9 januari 2011

Ellen sov mellan 18.55-06.55. Vaknade till vid 23.30 och knorrade lite vid 5 snåret. Casper gick och la sig relativt sent och sov till 07.30. Är det våra barn? Känner inte riktigt igen dem. Men jag tackar och tar emot!
Det första jag hörde från Casper i morse var att han sjöng "vi gratulerar våran mamma idag, med blommor blad vi firar en dag..........osv. Vilken underbar morgon.

3 kommentarer:

  1. Vad annat finns det att säga än ett jättegrattis!! Fast visst blir man lite förundrad över hur fort det går att sätta ny rutin när man har gått i evigheter och fått sova så dåligt?

    SvaraRadera
  2. Ja, jag tycker det är magiskt och det enda jag såklart ångrar är att man inte gjorde det tidigare. Nu när jag ser tillbaka kan jag känna att jag slösat bort värdefull tid när hela familjen kunde mått bättre. Men huvudsaken är att det känns ljuvligt att veta att vi nu har en pigg och glad dotter som verkar må prima.

    SvaraRadera
  3. Mmm, fast man ska aldrig titta bakåt. Då har jag slösat bort 2,5 års värdefull sovtid på att göra det bakvända med Hugo;-)

    SvaraRadera