torsdag 6 januari 2011

Hipp Hurra Ellen fyller 6 månader idag och har haft sin bästa natt i hela sitt korta liv! Några pip vid 12 snåret annars sov hon till 3.50 då det var lite knorrigt till fram till ca 4.20 då hon somnade om och sov till 6, en ramsa till fick henne att sova till 6.30 och ytterligare en till 6.45. Då dundrade vi alla in och var super-duper-gladast! Nu har vi avverkat 4 dygn och hoppas att vi kan hålla oss på den inslagna banan. Enligt gurun Anna W är ju attityden det viktigaste och det är ju självklart att man ska sova på natten, hoppas bara att vi kan förmedla det med övertydlighet till Ellen.

2 kommentarer:

  1. Jättegrattis till er alla! Och jo, ni kan absolut hålla den inslagna banan. Jag tänkte på samma sätt, men vad är alternativet? Att börja gå upp 20 gånger per natt och amma/ge flaska igen? Nä, det är ramsa som gäller för allas skull. Kram K

    SvaraRadera
  2. Att ta upp henne nu känns som en omöjlighet och jag hoppas att det är det AW menar med attityden.
    (Har inte bloggat så länge och är inte van att få kommentarer, därav det sena svaret, har helt enkelt inte sett det förren nu. Väldigt kul dock, med kommentarer!)

    SvaraRadera