måndag 17 januari 2011

Peppar, Peppar?

Hurra, hurra, idag somnade Ellen utan ett knyst. Helt tyst var det så fort jag la ner henne. Det är första gången. Det har gått ganska snabbt vissa kvällar men den senaste veckan har det varit ganska skrikigt vid läggdags. Kan man hoppas på att hon tar sig ur "återfallet"? Peppar, peppar vågar jag inte låta bli att säga!

3 kommentarer:

  1. Hej Marie!
    Hoppas det håller i sig! Sånt kan ju vända så fort. Mio skriker i två timmar i sträck varje kväll helt plötsligt, har gjort i några dagar nu. Inte kul alls :(. Man önskar att man förstått varför. Ha det bra o lycka till med nattningen. Tack för kommentaren :)! Kram/ Jennifer/EDEN

    SvaraRadera
  2. Det går upp och ner hos oss också. Vissa dagar går det på direkten och andra tar längre tid. Men å andra sidan somnar inte jag heller alltid på samma sätt så varför ska de små göra det;-)

    SvaraRadera
  3. Eden: Din stackare, 2 timmar....för att inte tala om Mio måste ju vara hur jobbigt som helst för honom, håller alla tummar för att han somnar mycket fortare framöver.
    Kristina: Så rätt.Det är inte helt lätt att koppla bort hjärnan som jobbar på högvarv efter en händelserik dag. Så är det ju såklart för dem också.

    SvaraRadera